Het is zover! De videopodcast van de themasessie ‘Samen ondernemen’, één van de zeven themasessies tijdens het Arnhems Ondernemers Event op 9 mei jl., staat op Spotify. Hierin vertellen Edwin Bouman, directeur van E-Care Reverse Logistics BV en Martijn Pit, Participatieadviseur bij Alliander over hun samenwerking, waarmee zij in 2022 de award wonnen voor de Inclusief Ondernemer van het Jaar.

De bedrijven vonden elkaar in een gezamenlijke missie: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opleiden in de elektrotechniek. Tijdens deze themasessie stond de vraag centraal hoe je in tijden van enorme #arbeidsmarktkrapte inclusief kunt ondernemen. Hoe doe je dat dan en waar liggen de uitdagingen? Maar vooral: welke #kansen biedt het voor jou als ondernemer, maar zeker ook voor de werknemer die weer een nieuw #toekomstperspectief heeft!

Met dank aan:
Gemeente Arnhem Scalabor Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland UWV voor werkgevers Stichting Inclusief Midden Gelderland Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen (GMR) – regio Arnhem Nijmegen WerkenBij.FM

Klik hier om de podcast te beluisteren.