Diversity Day: Verschil Verrijkt
Op 4 oktober 2022 viert werkend Nederland Diversity Day! Onder het motto ‘Verschil Verrijkt!’ Want als er ruimte is voor elkaars verschillen, kan iedereen een unieke bijdrage leveren. Zo zetten we samen een stap in de goede richting: een maatschappij waarin we ieders talenten waarderen en benutten.

Een prachtig voorbeeld van een bedrijf dat ieders talent waardeert en benut is Cycloon Post en Fietskoeriers. Daarom organiseert het Inclusief Werkgeversnetwerk Samen voor een Baan op deze dag een kennislunch bij deze Inclusief Ondernemer van het Jaar 2021/2022. Volgens de jury ‘zijn zij het voorbeeld hoe je, met oog voor medewerkers en bedrijfsvoering, succesvol een inclusief beleid kunt voeren’.

Nina Bakx, bedrijfsleider, en Daan Baars, jobcoach bij Cycloon, zullen vertellen hoe het bij Cycloon toch iets anders gaat dan bij andere koeriersbedrijven. ‘Elke medewerker hier heeft een ondersteuningsbehoefte, waarmee ze een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Soms zijn dat geestelijke problemen, soms zijn er lichamelijke beperkingen’, zegt jobcoach Daan Baars. ‘Individuele aandacht voor elke medewerker is een voorwaarde voor zo’n fijne werkplek.’

‘Inclusie is aandacht geven aan iedere medewerker’
Daan Baars, Cycloon Post en Fietskoeriers

Je bent van harte welkom op:
Datum:   dinsdag 4 oktober a.s.
Tijd:        12.00 tot 13.00 uur (inloop vanaf 11.45 uur)
Locatie:  Cycloon Post en Fietskoeriers, Blankenberg 40, Arnhem

Tijdens deze kennislunch wordt de kracht van diversiteit en inclusie van verschillende kanten belicht, gaan we samen in gesprek over de kansen en mogelijkheden en delen we best practices.

Om de interactie te stimuleren is er plek voor maximaal 15 personen.

Meld je aan door het onderstaande formulier in te vullen.

.