Vandaag, 30 maart, werd de eerste kennislunch van 2023 georganiseerd bij Landerij de Park in Elst. Een mooie en passende locatie voor het onderwerp SROI (Social Return On Investment). Meer dan 20 inclusief werkgevers hoorden van Elanda de Wit van detacheringsbureau BVNG hoe zij binnen de organisatie draagvlak heeft gekregen en hoe zij praktisch invulling geven aan de verantwoording. Marly Bok van het steunpunt SROI Midden-Gelderland was aanwezig om te vertellen over de rol van het steunpunt in de regio.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, inclusief werkgeverschap, diversiteit en social return; het zijn kreten die in relatie tot ondernemen en HR management veelvuldig voorbij komen. Thema’s die met elkaar te maken hebben, maar niet altijd één op één hetzelfde zijn en in de praktijk nog veel onduidelijkheid opleveren. Ben je als werkgever voldoende op de hoogte van deze onderwerpen? Heb je te maken met Social Return in het kader van #aanbestedingsopdrachten voor de overheid?

Van deze bijeenkomst komt nog een verslag in de nieuwsbrief die binnenkort verschijnt. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, meld je dan als abonnee aan via www.samenvooreenbaan.nl.