Op 23 november zal bekend worden gemaakt wie zich Inclusief Ondernemer 2022 mag noemen. We gingen op bezoek bij de vijf finalisten en stellen ze graag voor. Dit keer is dat: Sight Landscaping

Duurzaam ondernemen zit inmiddels in het DNA van Sight Landscaping. Het bedrijf richt zich op het integraal onderhoud van buitenruimte zoals plantsoenen voor gemeenten, zorginstellingen, bij bedrijven en natuurgebieden. ‘Inclusief ondernemen voor ons betekend dat wij de hele keten betrekken, niet alleen het sociaal en duurzaam invullen van arbeidsplaatsen, maar ook lokaal ondernemerschap. Maar ook onze dienstverlening die we weer uitbesteden aan onze sociale partner. Het betrekken van de hele keten vinden we ontzettend belangrijk, aldus Kees Torn Boers, regiomanager bij Sigth Landscaping.

‘De finale plek voelt als een enorme waardering’, zegt Fennita van den Hardenberg, projectleider bij Sight Landscaping. ‘Het is een kick als je ziet hoe mensen zich omwikkelen door de jaren heen. Samenwerken en erbij horen. Met heel veel verschillende mensen houd je meer rekening met elkaar, wordt je socialer’.

‘..’