Op 23 november zal bekend worden gemaakt wie zich Inclusief Ondernemer 2022 mag noemen. We gingen op bezoek bij de vijf finalisten en stellen ze graag voor. Dit keer is dat: Presikhaaf Schoolmeubelen.

Presikhaaf Schoolmeubelen maakt meubels voor het primair en voortgezet onderwijs. Vanuit de historie zijn ze een sociale werkvoorziening en in 2015 overgenomen door Koninklijke Ahrend. Alle medewerkers werden over genomen en nu werken er tussen de 130/140 mensen met een sociale indicatie in allerlei soorten functies in de productie en op kantoor. Het hebben van werk is belangrijk, het geeft zelfvertrouwen en eigenwaarde maar belangrijker nog: er toe doen.

‘We kunnen iedereen een plekje geven om het beste uit zichzelf te halen’ vertelt John Drenth, operationsmanager. ‘We zijn gewoon een grote familie en delen een lach en een traan’.

‘Dat we finalist zijn voor de Inclusief Ondernemer Award? Daar zijn we gewoon apetrots op’, zegt Astrud Doorn, HR manager, stralend. ‘Dat we worden gezien, we tellen mee en dat te kunnen bekronen met een award zou fantastisch zijn’.

 

 

 

‘..’