De gemeente Arnhem organiseert op 9 mei het Arnhems Ondernemers Event waar alle Arnhemse ondernemers welkom zijn.

Het thema van het event is: waar staat ondernemend Arnhem over 5 jaar? Wethouder Kundić heet u van harte welkom op dit ondernemers event. Er zijn verschillende interessante gastsprekers, waaronder Hans Biesheuvel. Hans is een aantal jaren voorzitter geweest van MKB Nederland en nog altijd voorman van Ondernemend Nederland. Hij vertelt meer over hoe organisaties kunnen doorontwikkelen en hoe een samenwerking hieraan kan bijdragen.

Ook is Rico Bakker te gast. Hij is patroondoorberekend in het denken en neemt het publiek mee in ‘De kracht van een slecht idee.’ Verder zijn er interactieve themasessies waarin ondernemers vertellen over hun aanpak over actuele onderwerpen zoals creatieve energie, cybercrime en innovatie. Zij delen hun ervaring en gaan met de deelnemers in gesprek in een zoektocht naar wat nodig is voor de toekomst en hoe een samenwerking tussen grote en kleine Arnhemse ondernemingen kan bijdragen hieraan. Praat mee samen met 199 andere Arnhemse ondernemers!

Wanneer? Dinsdag 9 mei 2023, van 16.30 – 20.00 uur in Musis Arnhem.

Lees verder op de website van de gemeente Arnhem 

Themasessie ‘Samen inclusief ondernemen, hoe dan?’
Een van de themasessies tijdens dit Arnhems Ondernemers Event wordt gehost door het Inclusief Werkgeversnetwerk Samen voor een Baan: Netwerkbedrijf Alliander en E-Care Reverse Logistics vonden elkaar in een gezamenlijke missie: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opleiden in de elektrotechniek. Voor deze samenwerking werden zij uitgeroepen tot Inclusief Ondernemers van het Jaar 2022. Vooral met de enorme arbeidsmarktkrapte willen ondernemers wel inclusief ondernemen, maar hoe doe je dat dan? Waar loop je tegenaan? En welke kansen biedt het, voor jou als ondernemer maar zeker ook voor de werknemer die weer een nieuw toekomstperspectief heeft?

De initiatiefnemers van het Inclusief Werkgeversnetwerk Samen voor een Baan (Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland, UWV Werkgeversdienstverlening Midden-Gelderland, Scalabor en Stichting InclusiefMidden-Gelderland) verzorgen deze themasessie en gaan samen met nieuwsgierige (en misschien nog wat sceptische) ondernemers op zoek naar de vragen én de antwoorden. Met het eerlijke verhaal over inclusief ondernemerschap door Edwin Bouman, directeur-eigenaar van E-Care. Op naar een inclusieve arbeidsmarkt!