“Mensen met een beperking nuttig werk bieden: dat was mijn doel om te gaan ondernemen. Samen met mijn broer Jochem – hij uit de horeca en ik meer organisatorisch en financieel – ben ik een cateringbedrijf begonnen.

Ik kom uit de zorg en daar zag ik cliënten die nutteloze werkzaamhedendeden. Bijvoorbeeld doosjes vouwen die later weer werden uitgevouwen. Dat kon beter volgens mij, en als ondernemer kun je mensen nuttige dingen laten doen op een normale werkplek. Het liefst met zo min mogelijk onderscheid tussen werknemers. Inmiddels bestaat bijna 40% van ons personeelsbestand uit mensen uit het doelgroepregister. We proberen een of twee medewerkers te koppelen aan een medewerker die begeleiding geeft. In de keuken en bediening kun je wat makkelijker meerdere mensen aansturen dan op kantoor. Het kost mij ook wel wat meer tijd, maar door dit te doen, heb ik ook echt lol in mijn werk.” rs terug. Zo’n jongen, daar moet je naar kijken”.