Tijdens het Jaarevent ‘Ondernemen met impact’, georganiseerd door het Inclusief Werkgeversnetwerk Samen voor een Baan, op woensdag 23 november jl. is de Inclusief Ondernemer van het Jaar award uitgereikt aan Charlotte Grootmeijer van Alliander en Edwin Bouwman van E-Care Reverse Logistics BV voor hun gezamenlijk project.

Deze award is een initiatief van Stichting Inclusief Midden Gelderland en is een waardering voor inclusief werkgeverschap. Daarvan zijn inmiddels veel mooie voorbeelden te vinden, óók in arbeidsmarktregio Midden-Gelderland! In 2019 is voor het eerst de Inclusief Ondernemer van het Jaar gekozen. Dat was toen de Makro. In 2020 werd Avabel uit Duiven de Inclusief Ondernemer van het Jaar en in 2021 was dat Cycloon. Ook dit jaar heeft de stichting haar partners in het Inclusief Werkgeversnetwerk Samen voor een Baan (Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland, UWV en Scalabor) gevraagd om kandidaten gemotiveerd te nomineren voor de Inclusief Ondernemer van het Jaar. Deze bedrijven zijn op een aantal criteria beoordeeld en uit vijf finalisten heeft het bestuur vervolgens de Inclusief Ondernemer van het Jaar gekozen.

In het nieuwe Inclusief Magazine lees je waarom Alliander en E-Care deze award hebben gewonnen en nog veel meer mooie verhalen over ondernemen met impact! Het nieuwe Inclusief Magazine is te bestellen via www.samenvooreenbaannetwerk.nl.

Vanwege de finale plek is er al eerder een video gemaakt. U bekijkt hem hieronder.

‘..’