In de maand van de 1000 Voorbeelden, op donderdag 30 november a.s., organiseert het Inclusief Werkgeversnetwerk Samen voor een Baan van 15.30 tot 18.30 uur haar jaarlijkse event, voor werkgevers in Arnhem en omstreken.

Op het programma staat o.a.:

  • Een terugblik op het afgelopen jaar door de Inclusief Ondernemer(s) van het Jaar 2022: Alliander en E-Care.
  • Een interessante Key-note Monaïm Benrida (kwartiermaker Arnhem-Oost aanpak en samen met Papendal en andere regionale partijen (zoals Presikhaaf University, AM Support en Scalabor) aanjager van het TEAM NL project
  • De bekendmaking van de Inclusief Ondernemer van het Jaar 2023 in arbeidsmarktregio Midden-Gelderland.
  • De lancering van het vijfde Inclusief Magazine, met verhalen voor en door werkgevers die inclusief (willen) ondernemen.

Dag voorzitter is Eva Eikhout  

Eva Eikhout, geboren in 1996, woont zelfstandig in Nijmegen sinds 2019, waar ze samenwoont met twee vriendinnen en een zelf opgezet zorgteam heeft. Ze werd geboren zonder een groot deel van haar armen en benen, maar groeide op in Groesbeek en ging naar regulier onderwijs. Na het afronden van de havo studeerde ze Communication and Multimedia Design, werkte als marketeer en was voorzitter van de KinderAdviesRaad van het Amalia Kinderziekenhuis. Ze begon haar eigen media productiebedrijf, slaagde bij de BNNVARA Academy, en werd redactrice en presentatrice bij YUNG DWDD. Eva heeft YouTube-series, een podcast genaamd ONBEPERKT, en treedt op als dagvoorzitter, moderator en motivational speaker. Ze brengt maatschappelijke kwesties met humor aan het licht en inspireert met haar persoonlijke verhaal over het overwinnen van hindernissen door haar lichamelijke beperking.
Haar motto: “Je hoeft niet gehandicapt te zijn om een handicap te hebben.”

Tijd: 16:00 uur tot 18:30 uur | Inloop 15:30 uur
Locatie: Alliander, Dijkgraaf 4, 6921 RL Duiven

Reserveer in je agenda of meld je aan via onderstaand formulier.