Op 27 februari organiseert de Normaalste Zaak een online bijeenkomst: Inclusief werkgeven: actuele ontwikkelingen in wet- en regelgeving

Deze bijeenkomst staat in het teken van de wet- en regelgeving ten aanzien van inclusief werkgeven. Besproken worden de huidige stand van zaken en de laatste ontwikkelingen rond de Participatie- en Quotumwet, de Banenafspraak, de sociaal ontwikkelbedrijven en de arbeidsmarktinfrastructuur, de Wet toezicht gelijke kansen bij werving en selectie, het vrouwenquotum en de CSRD. (Europese richtlijn over duurzaamheidsrapportage)

Om jou optimaal te informeren horen we ook graag wat er rond deze thema’s bij jou in de organisatie speelt, zodat we de sessie daarop kunnen afstemmen. Laat ons via het aanmeldformulier weten welke thema’s je uitgelicht wilt zien, zodat we de sessie kunnen afstemmen op jouw behoeften.

Dit is je kans om in één bijeenkomst volledig op de hoogte te zijn van alle relevante wet- en regelgeving op het gebied van inclusie. Maximaal toegankelijk, maximaal geïnformeerd.

Programma:
Volgt.

Voor wie? Werkgevers, HR-professionals, P&O-adviseurs, kwartiermakers en organisatieadviseurs die zich bezighouden met inclusie
Aanmelden kan via dit aanmeldformulier: klik hier