Laat je op dinsdag 14 november a.s. inspireren door de samenwerking van Alliander en E-Care. Netwerkbedrijf Alliander en E-Care Reverse Logistics vonden elkaar in een gezamenlijke missie: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opleiden in de elektrotechniek. Via het Inclusief Werkgeversnetwerk Samen voor een Baan zijn deze bedrijven na alweer twee jaar geleden gestart met een opleidingstraject voor mensen uit het doelgroepregister. Alliander is formeel werkgever en detacheerde nieuwe medewerkers bij E-Care. Die verzorgt opleiding en begeleiding. Een prachtig initiatief dat een beloning verdient: de award voor Inclusief Ondernemer van het jaar 2022.

Reserveer alvast een plek aan de tafel!
Je bent van harte welkom op dinsdag 14 november a.s. van 12.00 tot 13.00 uur. Zoals gebruikelijk is de inloop vanaf 11.45 uur met een lunch, we starten exact om 12.00 uur en ronden ook weer om 13.00 uur af. Zodat iedereen weer helemaal verfrist en geïnspireerd de dag kan vervolgen!

Beperkt aantal plaatsen
Om de interactie te stimuleren is er plek voor maximaal 15 personen. Meld je nu aan via onderstaand formulier. Heb je interesse om deel te nemen aan deze interessante kennislunch “Maak werk van Taal”? Meld je dan alvast aan en reserveer zo je plekje. Deelname is gratis.

Tijd: 12:00 uur tot 13:00 uur | Inloop 11:45 uur
Locatie: E-care, Stenograaf 2, 6921 EX Duiven
Aanmelden kan via onderstaand formulier