Lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden noemen we basisvaardigheden. Deze zijn belangrijk om in voldoende mate te hebben om mee te kunnen doen in de samenleving en in het arbeidsproces. Maar dat blijkt niet zo’n vanzelfsprekendheid te zijn. Zo’n 2,5 miljoen (jong)volwassenen hebben hier moeite mee.

Tijdens de Week van Lezen en Schrijven (8-14 september) vragen we, samen met honderden gemeenten, bibliotheken, Taalhuizen, onderwijsinstellingen en vrijwilligersorganisaties, extra aandacht voor het (h)erkennen van laaggeletterdheid en het stimuleren van de taalvaardigheid. Speciaal voor werkgevers organiseren we, samen met het Taalhuis Arnhem, Rozet, Rijn IJssel en de gemeente Arnhem een kennislunch over dit onderwerp. Want op de werkvloer kan laaggeletterdheid leiden tot problemen en verzuim, hoe herken je het en hoe ga je daar als werkgever dan mee om?

• Heb jij medewerkers die moeite hebben met taal of met digitale vaardigheden?
• Heb je onverklaarbaar verzuim in je bedrijf?
• En hoe ga je daarover in gesprek met je medewerker(s)?

Reserveer alvast een plek aan de tafel!
Je bent van harte welkom op dinsdag 13 september a.s. van 12.00 tot 13.00 uur. We zijn te gast in restaurant De Proeftuin in de Intratuin Presikhaaf, onderdeel van Scalabor. Zoals gebruikelijk is de inloop vanaf 11.45 uur met een lunch, we starten exact om 12.00 uur en ronden ook weer om 13.00 uur af. Zodat iedereen weer helemaal verfrist en geïnspireerd de dag kan vervolgen!

Tijdens deze kennislunch wordt dit thema vanuit verschillende kanten belicht, gaan we samen in gesprek over de kansen en mogelijkheden en delen we best practices. Om de interactie te stimuleren is er plek voor maximaal 15 personen. Meld je nu aan via: info@samenvooreenbaannetwerk.nl.

Heb je interesse om deel te nemen aan deze interessante kennislunch “Maak werk van Taal”? Meld je dan alvast aan en reserveer zo je plekje. Deelname is gratis.

Tijd: 12:00 uur tot 13:00 uur | Inloop 11:45 uur
Locatie: Proeftuin ( in de Intratuin Presikhaaf), Beverweerdlaan 1 6825 AE Arnhem
Aanmelden kan via onderstaand formulier

Let op: er is plek voor max. 15 deelnemers