30 november is de laatste dag van de maand van de 1000 voorbeelden. Een maand waarin er landelijk aandacht is geweest en vele activiteiten gericht waren op de banenafspraak: extra banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Samen voor een Baan Netwerk draagt dit een warm hart toe. Om dat te onderstrepen sluiten we graag samen met jou af.

We hebben het volgende inspirerende en informatief programma voor je:

  • Presentatie door Alexandra Luyk – Regisseur van het Samen voor een Baan netwerk.
  • Wim Ludeke, voorzitter Stichting Inclusief Midden-Gelderland, oud bestuurslid NOC-NSF geeft aan waarom de stichting dit faciliteert en belangrijk vindt.
  • Presentatie over het onbenut arbeidspotentieel in de regio inzichtelijk gemaakt door Jörgen Zegel, arbeidsadviseur bij het UWV en onderzoeker die jouw kansen als ondernemer aanreikt in deze krappe arbeidsmarkt n.a.v. recent onderzoeksrapport.
  • Inclusief Magazine nr.3 wordt uitgereikt aan OKA voorzitter Toni Iniguez Najdanovski, LINDUS voorzitter Henk Dekker en 2 geïnterviewde ervaringsdeskundigen. Zij vertellen over hun ervaring met Inclusief werken.
  • Keynote speaker Toine Klerks – voormalig teammanager nationale Rolstoelbasketbalteam. Zeer vereerd met zijn komst. Bevlogen, inspirerend en met veel energie en eigen ervaring neemt hij ons mee in de wereld van de paralympische sporter. Hoe leer je omgaan met belemmeringen en hoe werk je optimaal samen?
  • Bekendmaking van de Inclusief Ondernemer Midden-Gelderland van het jaar 2021 door Aart van der Gaag, boegbeeld en inspirator van de projecten ‘Op naar de 100.000 banen’ & ‘Op naar de 25.000 banen’.
  • Officiële landelijke afsluiting maand van de 1000 voorbeelden door Martine Schuijer, Directeur van stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk.

Mis het niet!
Dinsdag 30 november 2021
16:00-17:30 uur