Hoe vind je als werkgever talentvolle medewerkers buiten de reguliere mogelijkheden om? Als werkgever doe je er alles aan om extra werknemers te werven, maar een belangrijke optie blijft vaak onbenut: talentvolle mensen aannemen buiten de reguliere wervingsmogelijkheden om. Wil je weten hoe dat werkt? Kom dan nieuwe mogelijkheden verkennen, kansen benutten en je grenzen verleggen tijdens het inspiratie-event

‘𝗘𝗲𝗻 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗯𝗹𝗶𝗸 𝗼𝗽 𝘁𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁’
𝘐𝘯𝘴𝘱𝘪𝘳𝘦𝘳𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘴𝘶𝘤𝘤𝘦𝘴𝘷𝘦𝘳𝘩𝘢𝘭𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘯𝘦𝘮𝘦𝘳𝘴 𝘦𝘯 𝘢𝘳𝘣𝘦𝘪𝘥𝘴𝘮𝘢𝘳𝘬𝘵𝘦𝘹𝘱𝘦𝘳𝘵𝘴.

Ervaren ondernemers en bevlogen arbeidsmarktexperts vertellen je hoe je talent kunt aantrekken en behouden in een competitieve arbeidsmarkt. Van Europees werven en jobcraften tot het optimaal benutten van jongeren, nieuwkomers en statushouders. Laat je inspireren door Susana Mourelle Fernandez van EURES, Emile van Nassau van de gemeente Lingewaard en Toni Iñiguez Najdanovski van Antonio shining places, HTR-werkt uitzendbureau, OKA en het Gelders Familiebedrijven Gilde.

Aansluitend is er een inspirerend dialoog waarin dagvoorzitter Wendelien Wouters in gesprek gaat met Sinan Can over de veranderende en competitieve arbeidsmarkt. Sinan Can is een gerenommeerd journalist en programmamaker en is bekend van vele prijswinnende documentaires voor BNNVARA, NPO Radio 1 en Wie is de Mol.

Werkgevers uit Midden-Gelderland zijn van harte welkom op woensdag 27 maart 2024 | Locatie: GelreDome Arnhem | 17.00 uur tot 20.30 uur.

Meer informatie over het programma en aanmelden? 

Dit inspiratie-event wordt georganiseerd door Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland en UWV.