50 Company: De Duurzame Inzetbaarheid Show

Duurzame inzetbaarheid. Elke werkgever moet er iets mee.  In de krappe arbeidsmarkt waar het moeilijk is om goed gekwalificeerd personeel te vinden en waar banen snel veranderen, kun je niet meer om het onderwerp heen.
De afgelopen jaren is er veel over duurzame inzetbaarheid gesproken. Maar er op een praktische manier mee aan de slag gaan, blijkt nog best ingewikkeld. De hoogste tijd om daar verandering in te brengen!

Op dinsdag 24 mei om 14:00 uur organiseert 50 Company de Grote Duurzame Inzetbaarheid Show in het Musis in Arnhem. En jij bent van harte uitgenodigd! De Grote 50+ Theatershow is een interactieve theatershow voor werkgevers, HR-professionals en leidinggevenden die aan de slag willen met duurzame inzetbaarheid in hun organisatie. Je leert op een leuke manier alles over duurzame inzetbaarheid en krijgt bakken vol tips om zelf mee aan de slag te gaan. Met: Anne-Marije Buckens, Marleen van Schie en Loek van den Wijngaard!

De leukste manier om het thema duurzame inzetbaarheid uit de theorieboeken te halen en in jullie organisaties te brengen.
Reserveer nu nog je kaartje voor dé leuke, leerzame, lekker toepasbare theatershow, deze zijn gratis!

Aanmelden kan hier!